O nama

Da li biste nam verovali da imamo magičnu formulu kojom možemo da eliminišemo sve vaše stresove, glavobolje i tenzije koje možete imati ukoliko morate da organizujete selidbu? Imamo pravo rešenje za vas, koje može da obriše sve vaše brige i vrati vam osmeh na lice… ne verujete? Pozovite nas odmah i proverite da je sve ovo što smo naveli istina, istina i samo istina.
Naša magična formula je naš tim – mi smo mala, ali odabrana grupa ljudi koja organizuje selidbe umesto vas, kako biste vi mogli da budete potpuno spokojni. Mi umesto vas možemo da spakujemo sve vaše stvari, da organizujemo adekvatno prevozno sredstvo koje će se parkirati na lokaciji koju vi označite, da utovarimo spakovane stvari u to prevozno sredstvo, da ih prevezemo do ciljnog odredišta, da ih raspakujemo i smestimo u vaš novi dom. Sve potrebne aktivnosti da bi se selidba efikasno sprovela možemo da obavimo umesto vas. Zaista nije potrebno da se nervirate oko sitnica koje mi možemo da vam sredimo, vaše vreme je dragoceno. Prepustite nama da vam pokažemo kako funkcioniše naša magična formula i bićete zadivljeni rezultatima, biće vam žao što nas niste znali ranije. Ujedno, nije potrebno ni da se zamarate razmišljajući o ceni, mi mislimo umesto vas, zato vam samo mi u ovom trenutku nudimo organizaciju selidbe po toliko niskim cenama koje ne možete naći nigde.

Naša čarobna agencija za selidbe radi svakog dana u godini, svakog sata u danu, jer se nikad ne zna kada može da vam padne na pamet selidba, kada može da vam zatreba magična formula jer želite hitno da se preselite u vaš novi stan. Zato smo rešili da vam usluge selidbe nudimo uvek, jer jedino tako možemo biti sigurni da ćemo uspeti u našoj nameri – da svim našim najdražim korisnicima obezbedimo miran san i kvalitetne usluge selidbe onda kada im je to najpotrebnije. Za nas ne postoji nemoguća misija, stižemo svuda, pakujemo sve, vozimo bilo kuda. Vaša jedna reč je dovoljna da se naša magična formula aktivira, zato ne čekajte ni časa, pozovite nas odmah i dozvolite da vam pokažemo da selidba može da bude jedno lepo iskustvo, dozvolite da vam pokažemo da naša magična formula savršeno funkcioniše.

Naša agencija za selidbe je več dugo u ovom poslu. Radimo preko 10 godina ovu vrstu posla. Prepoznatljivi smo po dobroj usluzi i maksimalnom profesionalizmu. Svi koji znaju za naše usluge znaju da smo tačni, sigurni, bezbedni, brzi, a što je najbitnije cene naših usluga su jeftine. Mi i danas sarađujemo sa nekadašnjim korisnicima naših usluga za selidbe. Iako imamo samo primere dobre prakse u ovoj našoj agenciji za prevoz i selidbe, imamo i renome i dobre preporuke naših nekadašnjih klijenata.

Preseljenja, transport, pakovanje, skladištenje, odnošenje, donošenje, sklapanje i demontažiranje u Beogradu, Srbiji, svuda