Agencija za selidbe

Agencija Prevoz 011 vrši stručne selidbe, u zemlji Srbiji i u inostranstvu. Za nas rade stručni ljudi, koji dobro poznaju svoj posao. Sve selidbe vrše brzo, stručno i bez problema. Bez obzira koja vrsta usluge Vam je potrebna, naša agencija će je izvršiti onako kako i kada Vama odgovara! Vreme Vi birate, jer mi radimo svakog dana u godini i radno vreme je 00-24h.

Naše usluge su raznovrsne i godinama smo ih usavršavali, jer smo pratili potrebe naših klijenata. Bez obzira koja Vam je usluga potrebna (montaža i demontaža nameštaja, selidba stambenog ili poslovnog prostora, selidba inventara firme, specijalna selidba, skladištenje stvari, odvoz starog nameštaja) ona će biti uspešno izvršena. Imate i mogućnost biranja načina transporta Vaših stvari (kombi, kamioniski prevoz).

Jedna od velikih pogodnosti jeste specijalna usluga- besplatna procena Vaše selidbe! Naime, da ne bi došlo do neprijatnosti, Vi možete pozvati agenciju i zatražiti besplatnu procenu Vaše selidbe i dobićete je! Tako ćete unapred znati koiko će to oštetiti Vaš budzet! Ipak, mi smo jedna ozbiljna, iskusna agencija koja vrši selidbe po vrlo povoljnim cenama! Nazovite nas i uverite se sami!
Sarađujemo sa starim klijentima što je još jedan dokaz da mi cenimo svoje klijente i da nam se oni vraćaju, jer smo ispunili njihova očekivanja! Imamo i specijalni popust za naše stare klijente!

Naš vozni park je moderan, prilagođen svim Vašim zahtevima. Posedujemo i navigacione sisteme, pa nikada nemamo problem nalaženja lokacije ni u  našoj zemlji, ni u inostranstvu. Vaše stvari će biti bezbedne i zaštićene.

Nama je jako važno da odgovorimo na sve Vaše zahteve! To već uspešno radimo godinama! Naši stari klijenti to potvrđuju i rado nam se vraćaju! Rado unosimo inovacije u naš rad da bismo bili u koraku sa Vašim zahtevima i potrebama!

Оставите одговор

Preseljenja, transport, pakovanje, skladištenje, odnošenje, donošenje, sklapanje i demontažiranje u Beogradu, Srbiji, svuda