Kartonske kutije

Kartonske kutije su Vam neophodne ako želite da se selite. Mogu Vam koristiti za različita pakovanja (garderobe, igračaka, čaša, escajga, ukrasa, peškira i posteljine…). Vrlo lako se pakuje i štiti od oštećenja.

Naša agencija ima različite vrste kutija. U ponudi naše agencije su kutije za selidbe. U ponudi su nam troslojne i petoslojne kutij za selidbe. Nudimo kutije za selidbe, male i velike, koje možete iskoristiti za pakovanje garderobe, posteljine, peškira, ali i velike kartonske kutije za nameštaj. Nudimo transportne kutije za selidbu možemo doneti na željenu lokaciju, ako ne možete sami mi ćemo spakovati za Vas stvari. U ponudi imamo različite kutije (za posuđe, garderobu, nameštaj). Sve to po niskim cenama!

Bez kartonske ambalaže ne može se zamisliti nijedna selidba, ali treba voditi računa o adekvatnoj zaštiti kutija. Naime, svaka kutija mora biti dobro zatvorena, zalepljena, da bi Vaše stvari bile sigurne i da ne bi došlo do oštećenja. Šta god Vam je neophodno od kartonske ambalaže naša agencija će Vam izaći u susret, po najnižoj ceni u Srbiji!

Preseljenja, transport, pakovanje, skladištenje, odnošenje, donošenje, sklapanje i demontažiranje u Beogradu, Srbiji, svuda