SELIDBA KLAVIRA

Klavir je muzički instrument koji je veliki i težak i zbog svojih dimenzija nije lako preseliti sa jednog mesta na drugo. Veoma je važno da klavir bude bezbedno preseljen sa jedne lokacije na drugu. Velika bi šteta bila ako bi se klavir oštetio. Zato nemojte sami da pokušavate, jer svašta može poći po zlu. Pozovite profesionalni tim naše agencije i ne brinite! Mi posedujemo sav potreban materijal i alat za ovaku vrstu selidbe (specijalna selidba). Nemojte se bojati ako je Vaš klavir na nepristupačnom mestu, na viskom spratu, bez lifta ili sa pokvarenim liftom, jer mi na sve pristajemo  i za sve imamo rešenje!

Vi birajte način transporta, a mi ćemo zaštititi klavir i neće biti nikakvog oštećenja. Obezbedićemo dovoljan broj ljudi za transport klavira.

Pozovite našu agenciju, iznesite šta želite, koju uslugu i dobićete besplatnu procenu te selidbe, tako da ćete odmah znati koliko ćete morati da izdvojite novca za to. Garantujemo da nećete puno platiti, jer smo mi najbolji i najpovoljniji u Srbiji!

Preseljenja, transport, pakovanje, skladištenje, odnošenje, donošenje, sklapanje i demontažiranje u Beogradu, Srbiji, svuda