Selidbe u inostranstvu

Agencija Prevoz 011 je ozbiljna agencija koja poseduje sve potrebne papire i dozvole za selidbe u inostranstvo. Često smo vršili selidbe u svim većim gradovima u Evropi i svetu. Sve selidbe se vrše vrlo brzo, efikasno, jer ovakve selidbe upravo to i zahtevaju.

Naš vozni park može ispuniti sva očekivanja, jer je redovno održavan i sposoban za duga putovanja. Naši vozači imaju iskustva u ovakvim vožnjama, a zato što posedujem onavigacione sisteme, možemo Vas pronaći bilo gde, bilo to manji ili veći grad u pitanju.

Nazovite nas, iskoristite besplatnu uslugu procene selidbei znaćete unapred koliko će Vas koštati! Ne brinite o bezbednosti Vaši vrednih stvari, jer one neće biti oštećene. Ako je potrebno možemo demontirati i montirati nameštaj. Sve će biti kako Vi budete hteli!

Jedna od naših uspešno izvedenih selidbi je bila relacija Srbija-Francuska, tačnije Pariz, dotovar do Diznilenda. Sve je prošlo u najboljem redu, bez problema i vrlo brzo. Naši klijenti nisu imali primedbe, već samo reči hvale!

Ako Vam je neophodna ovakva vrsta selidbe, mi smo prava agencija koju treba da pozovite!

Preseljenja, transport, pakovanje, skladištenje, odnošenje, donošenje, sklapanje i demontažiranje u Beogradu, Srbiji, svuda