SPECIJALNE SELIDBE

Specijalne selidbe se vrše kada je neophodno preseliti neki predmet velikih dimenzija i za takav poduhvat naša agencija Prevoz 011 je potpuno obučena i spremna! Ako je potrebno da se preseli: klavir, šivaća mašina, tuš kabina, TA peć, hidromasažna kada, kasa, računarski sto, raskladna vitrine, solarijum ili bilo koji teški premet, mi ćemo to uraditi stručno, jer znamo specijalne metode za takve selidbe!

Svaki predmet velikih dimenzija zahteva drugačiju selidbu i način selidbe, ali to zavisi i od lokacije gde se nalazi (da li je u zgradi i na kom spratu, da li postoji lift i da li se može iskoristiti za ovakvu selidbu…). Kada se izvrši besplatna procena selidbe, može se započeti sa pripremama za specijalnu procenu.

Našoj agenciji ništa nije strano, ni neizvodljivo! Oni uspešno izvrše selidbu čak i sa nepristupačnih mesta. Mi imamo stručni tim za ovakve poslove. Oni vode računa i o bezbednosti Vašeg predmeta, ali vode i računa da ne dođe do oštećenja!

Zašto biste sami brinuli o prenosu Vašeg bitnog predmeta? Zašto biste strepili od povreda, oštećenja? To nije potrebno! Pozovite naše stručnjake i ništa ne brinite!

Preseljenja, transport, pakovanje, skladištenje, odnošenje, donošenje, sklapanje i demontažiranje u Beogradu, Srbiji, svuda