Skladištenje stvari u magacinima

Ukoliko je došlo vreme selidbe, a Vi još uvek ne znate gde ćete priremeno ostaviti svoj nameštaj, naša agencija Vam može rešiti i taj problem. Naime, često se dešavalo da naši klijenti nemaju gde ostaviti svoje stvari, zato smo odlučili da uvedemo novu uslugu za Vas. Od sada skladištimo Vaše stvari, dok se ne oslobodi prostor u koji se useljavate.

Imamo veliki skladišni prostor za sve Vaše stvari, bilo da su to komadi nameštaja ili manje kutije, u našem skadištu mogu biti bezbedni. Ovaj prostor nije neko staro skladište koje se ne održava i u kome Vam stvari mogu propasti. Naprotiv, skaldište se redovno održava, čisto je i klimatizovano tako da Vaše stvari biće potpuno iste kao i kada ste ih ostavili u skladištu.

Pozovite nas i mi ćemo Vaše stvari prevesti do skladišta i tu čuvati određeni vremenski period po veoma povoljnoj ceni. Možemo čuvati i stvari velikih dimenzija, zato što posedujemo mehanizaciju i možemo ih izneti iz Vašeg prostora i preneti do našeg skladišta. Ako Vam je ovakva vrsta skaldišta potrebna, pozovite nas.

Mi kao ozbiljna agencija za selidbe posedujemo magacinske prostore koju naši klijenti mogu da koriste za čuvanje svojih stvari koje prilikom transporta nemaju gde. Zato smo mi tu. Naši magacini gde čuvamo naše stvari su prostrani, čisti, klimatizovani, osvetljeni. Zato vaše stvari sltoje u našim magacinima u kojima su vaše stvari obezbeđene. Uz dogovor mi čuvamo vaše stvari za jedan dan ili za duži vremenski period.

Preseljenja, transport, pakovanje, skladištenje, odnošenje, donošenje, sklapanje i demontažiranje u Beogradu, Srbiji, svuda