Naš tim

Sa preko 16 godina iskustva u industriji, Područje Selidbe i skladištenje razume kako da se muke iz procesa preseljenja. Naša misija je jednostavna. Mi stvaramo najorganizovanijih i profesionalne selidbe servis za naše klijente, dok ih pružimo odličnu brigu o korisnicima.

Smešten u Beogradu ima mogućnosti da servisira sve lokalne i međugradske poteza širom kontinentalne Srbije. Mi se obezbedi sigurnost vaših stavki kroz pedantan proces popisa, dobro obučeno osoblje, razne ambalaže trajnih zaliha, flota kamiona opremljenih sa najboljim sigurnosnim i praćenje uređaja, kao i izuzetno bezbednu skladište.

Područje premeštanje i skladištenje posmatra samo najviše standarde u pokretu industriji. Specijalizovana u lokalnim i međugradske poteza u kontinentalnim Sjedinjenim Državama, mi se brinemo da svaki potez se rukuje sa razmatranje i profesionalizma.

Na selidbe i skladištenje mi smo posvećeni da dosledno obezbeđuje visok kvalitet usluge našim klijentima. Svaki potez se pažljivo pratiti kako bi se osiguralo da svaki kupac je pravilno servisira. Kroz povratne komunikacije iz naše odeljenje, povratne informacije korisnika i unutrašnje kontrole postavljenim u mestu smo efikasno i efektivno nadgledanje odeljenja.

Osoblje u Srbiji je naš najveći adut. Mi stalno obuku i razvoj naše osoblje uz stvaranje mogućnosti za karijeru koji obezbeđuju napredovanje u okviru kompanije.

Najvidljiviji deo naše kompanije jeoprema imamo na putu. Obavezujemo se da ćemo pokretanjem najsigurnije, većina visoko opremljenih vozila. Značajne investicije se prave svake godine u drumskom opremu kako bi se osiguralo daflota ostane u optimalnom stanju za svaki zadatak.

Preseljenja, transport, pakovanje, skladištenje, odnošenje, donošenje, sklapanje i demontažiranje u Beogradu, Srbiji, svuda