Besplatna procena selidbe

Rešili ste da se preselite? Možda želite da preselite inventar svog firme, da promenite svoj poslovni prostor? Želite da se otarasite nepotrebnih stvari koje Vam samo zauzimaju prostor? Imate klavir, tuš kabinu, staru šivaću mašinu? Pozovite našu agenciju i Vaša selidba će biti prava uživancija, jer će naš tim sve izvršiti umesto Vas, efikasno i bez ikakvih problema!

Međutim, Vama je u intresu da unapred znate kolika će cena biti i da li se to uklapa u Vaš budzet. Zbog Vas smo uveli uslugu besplatne procene selidbe! Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe! To Vas ne obavezuje da nas angažujete!

Za vreme procene selidbe, dogovarate se sa našom agencijom oko detalja, koji su jako bitni! Šta i gde prenosite objašnjavate i birate kojim ćete prevozom to transportovati i kada! Naš zaposleni vrši procenu na osnovu toga kakav je prilaz lokaciji, gde je lokacija, koliko ima stvari za transport, da li je potrebna uluga demontaže i montaže nameštaja. Ukoliko želite da preselite neki predmet velik dimenzija, imamo uslugu i za to! Za vreme procene možete izneti sve svoje zahteve i od toga će zavisiti cena selidbe! Garantujemo vrhunske usluge, a niske cene!

Kada nas naši potencijalni korisnici usluga pozovu mi ne želimo da se dogovaramo preko telefona jer već nudimo besplatnu procenu. Naši radnici besplatno dolaze kod vas pogledaju šta vam treba, toplo vam pomognu i posavetuju vas. Šta je to najbolje i najisplativije za ostvarivanje vašeg cilja. Radnici obučeni i s dugogodišnjim iskustvom uvek usmeravaju da se što bolje organizujete i na kraju da svi buddete zadovoljni i da nam se prepustite i verujete u naše iskustvo koje će vas odvesti na željenu destinaciju.

Kada dobijete procenu Vaše selidbe i cenu, to je konačna cena i neće se menjati, zato što mi poslujemo ozbiljno i po tome smo poznati! Zato smo i uveli ovu uslugu, koaj je besplatna! Zato ako Vam je potrebna bilo koja usluga iz našeg asortimana, pozovite nas! Nećete se pokajati!

Preseljenja, transport, pakovanje, skladištenje, odnošenje, donošenje, sklapanje i demontažiranje u Beogradu, Srbiji, svuda