ČIŠĆENJE STAMBENOG I POSLOVNOG PROSTORA

Naša agencija je oduvek osluškivala naše klijente i pokušavala da izlazi u susret njihovim željama i zahtevima. Tako smo uveli novu uslugu čišćenja stambenog i poslovnog prostora. Često smo se susretali sa problemima naših klijenata, jer nisu bili u mogućnosti sami da očiste prostor, što zbog velikog prostora, što zbog svog posla i raznih drugih obaveza. Zato smo rešili da uvedemo novu uslugu.
Bilo koji Vaš prostor biće očišćen vrlo detaljno, onako kako Vi želite, temeljno i brzo. Za ovu uslugu unapred ćete znati koliko će Vas koštati, pa neće biti iznenađenja.

Bilo koji prostor mnogo je lepši i lakši za život ili rad, ako je čist i uređen po ukusu onog koji tu živi ili radi. Ovu uslugu obavljamo vrlo dobro, jer to radimo ozbiljno. Vršimo čišćenje prostora u kome dugo niko nije živeo ili radio. Ako je potrebno čišćenje poslovnog prostora tokom noći i to ćemo uraditi za Vas, jer smo svesni Vaših potreba. Zbog toga uslugu čišćenja stambenog i poslovnog prostora nudimo svakog dana, 24h, cele godine!

Uz agenciju Prevoz 011 higijena poslovnog ili stambenog prostora biće lak i zabavan posao! Ako Vam je ova usluga neophodna, obavezno pozovite naše ljude i sigurno ćete biti zadovoljni! Ova usluga koju smo uveli samo zbog Vas, najpovoljnija je u zemlji- vrhunsko čišćenje i higijena na najvišem nivou! Uz Prevoz 011 čišćenje neće biti Vaš problem!

Preseljenja, transport, pakovanje, skladištenje, odnošenje, donošenje, sklapanje i demontažiranje u Beogradu, Srbiji, svuda