Kamionski prevoz

kamionski prevoz
kamionski prevoz

Za sve veće selidbe, ako imate mnogo stvari koje želite da sačuvate i preselite u novi dom, ako imate kabaste stvari, velikih dimenzija, koje ne mogu stati ni u jedno drugo vozilo, mi vam nudimo naše kamione. Raspolažemo velikim, kamionskim voznim parkom koji može da zadovolji sve vaše potrebe u vezi sa selidbom. Selidbe kamionom organizujemo brzo i efikasno, u vrlo kratkom vremenskom roku od vašeg prvog poziva. Svim vašim stvarima rukujemo vrlo pažljivo i odgovorno, jer za nas rade provereni stručnjaci, koji se ovim poslom bave dugi niz godina, pa su otkrili sve tajne zanata i trikove kako da vašu selidbu kamionom obave brzo, kvalitetno i uz dužnu pažnju prema vašim stvarima. Naše kamione možete iskoristiti za selidbe bilo kog tipa, bez obzira da li je reč o selidbi stambenog ili poslovnog prostora, ali garantujemo svakako bezbednost vaših stvari.

Prevoz i selidbe našim kamionima vršimo za prevoz velikih i većih stanova, kuća i poslovnih prostora. Veoma su čisti, obezbeđeni i komforni. Naši kamioni su predviđeni za više stvari, za gabaritnije stvari, kao i za još dosta toga. Vršimo kamionima po Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Kraljevu, Nišu, pa i po celoj našoj Srbiji, pa i u inostranstvu. Kamionima vršimo prevoz teških tereta, pica peći, TA peći, rashladne vitrine, frižidere… Za velike i teške stvari imamo specijalne gurtne, sajle, kanape, paletarac, ručni paletarac za selidbu teških stvari.

Naš kamionski prevoz može da vam posluži prilikom selidbe u bilo koji deo grada, ako nemate vozilo velikih kapaciteta i niste sigurni da možete sve to da obavite sami, jer tek kad krenete da organizujete selidbu, vidite koliko tu zaista posla ima. Ukoliko niste sigurni da li će sve vaše stvari stati u naš kamion, možete proveriti tako što ćete dimenzije naših vozila uporediti sa okvirnom zapreminom vaših stvari:

  • Visina tovarnog prostora – 2,45 do 2,50 m
  • Dužina tovarnog prostora – 4,05 m
  • Širina tovarnog prostora – 2,08 m
  • Ukupna nosivost – 2,5 tona

Ili jednostavnije, pozovite nas pa ćemo mi to proveriti za vas. U našem kamionskom voznom parku možete naći najmodernija vozila i kamione poslednje generacije, koji vam mogu garantovati bezbedan prevoz vaših stvari i predmeta, tako da vi možete bezbrižno da ih sačekate na novoj lokaciji i preuzmete od naše ekipe. Eto, sad znate, ukoliko je potrebno da organizujete selidbu kamionom, da mnogo stvari preselite sa jednog kraja grada na drugi, mi smo pravi poslovni partner za vas. Očekujemo vaš poziv, a nakon toga sve je stvar našeg dogovora. Izaberite nas kao vašeg partnera i budite zadovoljni našom saradnjom.

Preseljenja, transport, pakovanje, skladištenje, odnošenje, donošenje, sklapanje i demontažiranje u Beogradu, Srbiji, svuda