Priprema doma za selidbu

p>Vodič za selidbu soba

Vodiči za svaku prostoriju Vašeg doma

Ovo je vodič za pakovanje vašeg doma. Korak po korak uputstva uz savete za pakovanje, ništa drugo osim za pakovanje materijala i vremena treba motivacija.

1. Kuhinja

Ako ste pripremaju ili planiraju da se kreće, već si svestan da ćekuhinja treba da se sortiraju, organizovan i pakuje. Za mene,kuhinja jenajviše obeshrabrujući soba u kući, jednostavno zato što postoji samo toliko stvari i mnogo toga je krhka i nezgodno da se spakujem. Dakle, da bi vaš potez ićimalo lakše, mi smo sakupili Top 8 vodiče za pakovanje i kreće kuhinju, tako da nećete osećati toliko preplavljeni sve stvari koje treba da uradite.
Više informacija

2. Spavaća soba

Kad god da je vreme da se kreće, postoje dve sobe u kući da sam zaista žele da se izbegne kreće ; kuhinja i spavaća soba. Sada,spavaća soba može da izgleda prilično lako da se spakuje i krene, ja mislim da je su ormari i fioke koje čine mi puzati – svi ti skrivenim mestima gde sam sahranjeni odeću da ja ne mogu da se uklapaju u cipele, da ja više ne nose i stvari koje sam mislila da ću stečen osloboditi od davno. Dakle, ako ste poput mene, pakovanje spavaću jedan korak u isto vreme jejedini način da može da upravlja. Pogledajte ove savete za dobijanjeposao. Osećaćete se bolje kada je organizovana i pakuju i vi konačno naći novi dom za tu crnu haljinu koja više ne uklapa i to užasno zelenog džempera da tvoja tetka ste dali za Božić pre deset godina.

3. Dnevna soba

Pakovanje dnevnu sobu ili dnevnu sobu može izgledatimalo neodoljiv sa toliko različitih stvari, veličina i oblika da se spakuje, a takođe i zato što ste porodica i dalje će biti koristeći prostora sve do trenutka stigne kreće kamion.Sledeći ove savete i korake u pakovanje dnevnu sobu, međutim, naći ćete da imate elektronike, vaze, lampe i nameštaj pripremljen i spakovana i spremna da se kreće u kratkom vremenu.

4. Kućna kancelarija

Ako je vaša kuća je nešto kao što je naša „Kućna kancelarija“ često postaje mesto gde se privremeno skladišti pokućstvo, kao i dodatne knjige i nazad pitanja magazina koji se baš ne uklapaju nigde drugde. Uskoro,kancelarija počinje gleda više kao unutrašnjost ormariću za skladištenje od mesta gde se obavlja posao. Da biste dobili ovaj prostor organizovan i spreman za useljenje, postoji nekoliko koraka koje možete preduzeti da taj zadatak ne izgleda tako velika. Pogledajte ovo uputstvo za pripremu kućnu kancelariju, uključujući sortiranje zapise i datoteke.

5. Kupatilo

Iako kupatilo može biti najmanja prostorija u kući, to jemesto koje zahteva mnogo strpljenja kako idete kroz svaki fioke, bin i tuš da odluči šta da ponesete ili raspolažu. Da bi vam pomoći da odlučite šta da ponesete, a šta ne da se spakuju, uključujući i šta da radim sa svim tim je istekao rok i polupraznih flaša pilula, pogledajte ovaj vodič za sortiranje i pakovanje vaše kupatilo.

6. Trpezarija

Trpezarija je jedan od lakših sobe da se kreću u zavisnosti od toga koliko imate stvari ; Međutim postoje neke stvari koje će zahtevati dodatnu posebnu negu, uključujući i lusteri, kristala i fino Kini. Koristite ovaj zgodan vodič za pakovanje trpezariju, a vi ćete biti sigurni da uživaju taj luster i fino Kine u svoj novi dom.

7. Garaža

Garaža uvek izgleda da u poslednjih svemirski ljudi pack – možda je to zato što izgleda da je najlakše, sa velikim komadima opreme koji ne uvek treba da se boksovao gore. Aligaraža je takođeskladišni prostor ; mesto gde sve što ne želite u kući je postavljen za odmor, uključujući i taj stari usisivač, slomljenog travnjak nameštaja i tetka Georgina je Garden Gnome kolekcije. Dakle, da se pripremi za garažu kreće, pogledajte ove savete da posao završi. Uostalom,više ti sortiranje i pakovanje sada, više vremena i energije ćete uštedeti na svom novom domu. Plus, nećete biti kodiranje da pronađu alatke koje treba da sastavi kuhinjski sto ili krevet.