Priprema nameštaja za selidbu

Pakovanja
Želimo da istaknemo da ukoliko naši klijenti požele svoje stvari da zaštite prilikom selidbe mi im na raspolaganje nudimo specijalne kutije za čuvanje i obezbeđivanje stvari prilikom selidbe. Postoje troslojne i petoslojne kartonske kutije u kojima stavljamo vaše stvari, a ne želimo da im se desi neka nezgoda. Takođe imamo i kartonske kutije u kojima možete da ušuškate vaše stvari. Sve to radi što bezbednijeg transporta vaših stvari.

Priprema nameštaja za selidbu

Spremni da se kreće nešto nameštaja, ali pitate gde da počnete ? U ovom videu Brzo Savet ćemo vam pokazati kako da se pripremite za dnevne pre prelaska. Evo šta morate.


Šta vam je potrebno

  • marker
  • Razni veličine plastičnih kesa
  • traka
  • Mali Nalepnice
  • vosak
  • ćebad
  • pucketava folija

Uzmi inventar svoje stavke

Počnite tako što inventar predmeta koje imaju i procenjuju koliko će vas odvesti na rastavljati svaki deo u pripremi za svoj potez.
Koristite torbe to Store demontiraju delovi za nameštaj

Dalje, rastavljati vaš nameštaj.

Uzmite stvari osim komad po komad, noge, tabletops, okviri, itd i stavite te komade u obeleženim kesama. Da biste uštedeli vreme i energiju, pripremiti prvo više vremena i teške stvari. Uverite se da sačuvate orahe, zavrtnji i manjih komada svake stavke i stavite ih u kese, tako označenim možete da se setite koji komad nameštaja pripada.

Koristite Nalepnice za obeležavanje više komada

A kada je u pitanju više komada za jedan komad nameštaja, stavite nalepnicu na dnu svakog komada, etiketiranje ‘ Deo 1 od 4 ‘ ‘ Deo 2 od 4 “ itd Ovo će vam pomoći kada pokušavate da se sve vrati zajedno. A ako još uvek imate sklopa knjigu, pokušajte da to zgodna kao dobro.

Koristite vosak i ćebad za Drvo Nameštaj

Kada je u pitanju kretanje fino drveta nameštaj, vi ćete želeti da primenite vosak za sprečavanje ogrebotina. Takođe ćete želeti da pokrije svoje komade drveta sa ćebetom pre pokretu, koristeći traku ili konopac da ga obezbedi. Ovo ne samo da će zaštititi vaš nameštaj, ali i druge stvari kao dobro.

Umotajte Fragile sobe u Bubble Vrap

Krhka nameštaj, kao staklo ploče stola i ogledala, su više verovatno da će biti oštećena tokom poteza. Koristite Bubble Vrap da zaštiti bilo krhko nameštaja koji posedujete. Samo zamotati Bubble Vrap oko komad i koristite traku da držite Bubble Vrap na mestu. Bubble Vrap se takođe može koristiti za pokrivanje tabele noge, pogotovo ako vaš sto ne rastavljati.

Postavite jastuci i tapaciranje u plastičnim kesama

Ako prelazite stolice ili kauč uklonite sve jastuke i stavite ih u plastične kese. Budite sigurni da proverite torbe za rupe pre pokretu. Preporučujemo Ne čišćenje mebla pre nego što premestite, on će verovatno morati dobro čišćenje jednom stignete do svog krajnjeg odredišta.