Kad selidba krene naopako

Moje sestre i ja smo bili četvrti generacije farma devojke, rođene na našoj porodičnoj farmi i primorana da napuste kao tinejdžeri, jer je naš otac je bolestan. Mislim da je to zbog ovog bolnog iskorenjivanju i odvajanja od zemlje koju sam kretao tako često – uvek u potrazi za mesto koje oseća kao kod kuće.


Pišem ovaj članak kao što smo spakovati za naš sledeći potez koji će nas odvesti iz Kanade vratio u Kaliforniju i na područje Duboko sam zaljubljen u, bogata zemljišta, livada i lepote koja se nečiji dah. Sa istančano osećanje da sam uskoro bi ponovo osećam kao kod kuće, kao što sam spakuju auto ja ne mogu pomoći sećajući jedan od mojih najgorih pokretne iskustva, pre skoro 20 godina sada. To se desilo kada sam bio u mojim ranim dvadesetim i na moj najugroženiji, kada ceo moj svet se srušio oko mene i bilo je vrlo malo da držite na.

Smrt moje majke je bila iznenadna i neočekivana. Živela je u malom, ruralnom gradiću u blizini gde smo odrasli, dok sam živeo u gradu na drugoj strani zemlje. Ja ` d nedavno otišao nazad u školu da nastave studije i osećao kao stvari su se konačno ide odmah posle dugog niza takozvanih“ pogrešnih poteza „. Onda je došaopoziv. Moja sestra i ja leteo kući u suzama, uvijen u našim avio sedišta i sedative na predoziranja od Gravol su stjuardese koje.

Sledećih nekoliko meseci potrošeno sortiranje naša majka ` e stvari, ide kroz moje uspomene iz detinjstva i odlučite šta da zadrži i šta da pošalje na lokalnim dobrotvornim. Moja sestra, koji se upravo vratio iz Evrope, imao samopar stvari tako da je većina moje majke bloga nameštaja, posuđa i sentimentalnih blaga otišao sa njom. To je značilo pomeranje mnogo imovine moje majke širom zemlje, vrati se u grad gde smo bili oboje živi.

Jedan takav je bio blagoporodica klavir. To je zaista bio klavir moje sestre i iako ne mnogo da pogledate, to je imao ogromnu sentimentalnu vrednost. Kupio ga posle naša majka primetila da kad god smo posetili komšija bloga kući, moja sestra bi pregazio na klaviru i zaigrati. On je bio sa njom ceo njen život i ostavljajući ga za sobom nije bila čak niopcija.

Naša majka je živela u malom gradu gde poljoprivredna, ako ti treba pokretač, ti se zove visoki školski domar koji je imao veliki kamion koji je mogao da spakuju za vas na svojim off -sati. Drugim rečima, kreće na suprotnom kraju zemlje bio jeviše nego težak poduhvat prvo smo mislili. Niste mogli samo pogledati u Iellov Pages, aInternet je i dalje samo u začetku, tako da nismo mogli da se oslone na to. Sa vrlo malo izbora, pozvali smo jedina kompanija koja će servisirati mali grad. Oni su se složili da nas kreće, a mi smo naivno ignorisali nikakav nagoveštaj da nešto nije u redu i zaposlio ih bez ikakvog dalja istraživanja.

Ali mi verovali. Bili smo puni nade. Radnik je došao. Gledali smo kutije utovara u kamion i čekao dok je obezbeđeno moja sestra bloga klavir sa konopcima i klinovima i debelim ćebadima fazi. Mi osećao dobro. Osetili smo spremni da idu da krene dalje. I mi smo uradili. Ostavili smo kuću naše majke za dobro i odleteo nazad na obalu da čekaju dolazak kamiona u pokretu.I čekao. I čekao. Ali to nikad nije došlo.

Pozvao sam kompaniju. Ignorisali su me. Ostavila sam poruku posle poruke i dalje nema odgovora. Odrastao sam više ljut i frustriran sa svakim danom. Konačno, posle nedelja neodgovorenih telefonskih poziva i poseta skladišta kompanije,pokretač me je pozvao i tvrdili da nisu imali stvari naše majke. U stvari, oni su rekli da nikada ne bi prešao njene stvari, iako sam imao potpisan ugovor da to i dokaže.

Zvao sam policiju. Nažalost, zbog posedovanje je devet desetina zakona i stvari naše majke bile na njihovoj imovini ( pretpostavili smo ),policija nije mogla da interveniše. Odlučio sam da uradim dnevni nadzor njihovog skladišta. Svako jutro pre nego što sam otišao na posao, posetio sam skladište, zavirio u prozore, pokucao na vrata sve dok konačno, kada bih skoro izgubila nadu, neko je došao zajedno. Čovek je bio grub u početku, dok sam objasnio ko sam i zašto sam bio tamo. Onda mu se oči omekša i on me je pozvao unutra

On je objasnio da je vlasnik kompanije za transport u susedstvu i samo zakupljeni prostor u pokretu kompaniji. Osećaj je žao zbog mene, on je otključao vrata magacina tako da sam mogao da bacim pogled na ono što leži unutra. Iako, kako je objasnio, bilo je zabranjeno da me pusti u, on me vodi kroz dugi uzani hodnik, gde je na kraju bioveliki otvoreni prostor koji održana asortiman nameštaja, kutije i nepokrivenog umetnička dela. I tamo, među svim nepoznatim stvarima, primetio sam klavir moje sestre.

Videvši moje suze,čovek dao telefonski broj advokata koji bi mogli da pomognu. Zvala sam, aliadvokat rekao mu ruke bile vezane. On se, međutim, daj mi broj lokalnog novinara koji, nakon što bih objasnio priču sa njom, postavili vreme da se sastane. Ona je takođe pozvao kreće kompaniju i zatražila izjavu o moj slučaj. Onda sam ponovo pozvao policiju i rekao im šta se dešava. Želeći dobar PR priču, oni poslao istražni tim u skladište da usadi strah u neki pokretni kompaniju. Dakle, nisam bio iznenađen kada su pokretači konačno nazvao i rekao da jesituacija bilanesporazum : naravno da su imali stvari moje majke i sledećeg jutra će im isporučiti.

Stigli su kao obećali, televizijsku ekipu na gotovs, kamere valjanje kako su pokretači obavlja stvari moje majke na vrata. Klavir stigao u komade – pedalama broken,ram napukao i strugana, i oba moja sestra i ja plakala u njenom stanju. Priča razbio te noći i dostigao širom zemlje na svim priključenim stanicama. Nekoliko dana kasnije,mali čudo dogodilo. Lokalni nameštaj refinisher pozvao i ponudio da popravi klavir moje sestre bez naknade. On je stigaonedelju dana kasnije, alata u ruci, ponovo crafting klavir koji je skoro uništen.

Policija je takođe pratio, zove da mi kaže da imnacionalna priča je dovoljno dokaza da garantujete istragu da dovede do hapšenja pet vlasnika pokretnog kompanije, od kojih su svi bili uključeni u ilegalnu trgovinu oružjem.

Nikada nisam saznao šta se desilo sa ostatkom stvari koje sedeo u skladištu, koje možda nikada nisu pronađeni sećanja i snove drugih ljudi. Nismo uspeli da pronađu mladi bračni par koji je takođe izgubio svoje stvari na ovom korumpiranom kreće kompanije, ali u vreme kada je policija pretresla skladište, sve stavke su nestali.

To je bio težaklekcija naučena, ali sada se sećam većina nijebes ili frustracija sam se osećao, aliradost i zahvalnost morao sam za ljude koji okupljenih na našim stranama, od ljubaznog čoveka u skladištu na reportera koji je bio utvrđeno da vidi pravda, na policajca koji je prvi zapisao moju izjavu i nikada nije zaboravio priču. I na kraju, za izuzetno velikodušne stolar koji brine dovoljno da pomogne dvojici stranaca naći mir im je potrebno da stave svoje živote ponovo zajedno.

Za njegovu nežnost, ljubaznost i nežnim dodirom na vraćanje klavir moje sestre, ja ću uvek videtidobro u ljudima i znam da sam, takođe, može da pomogne izlečiti boli u drugima jednostavno dopru ruku pomoći.
Top Online alatke pronaći najbolji kraj
Kako da Uporedite Gradovi i naselja

Povezani članci

Kako da zaposli Movers Video
Kada Usvajanje Reunions ne rade – Usvajanje Reunion -Usvajanje Sadu R…
Džojsov Journei Home -Lutanje Dete ponovo otkriva putu života
Osnovne note klavir Video
Ne radite ove 5 stvari kada se kreće u drugoj državi