Seljenje i pakovanje

Radnici su spakovali poslednji vašeg nameštaja – da stari roker koji je bio u porodici za nekoliko generacija, ostavili u tvojim sposobnim rukama – oni zatvorili vrata i teretnih se o tome da napusti sve što vam posedujete, kad ti je stomak churns i za prolazan trenutak se pitate da li ćete ikada ponovo videti tu porodično nasleđe. Ja sam imao neke velike iskustva sa pokretnim kompanijama i one koji još uvek ostavlja mi trese. Potrebno je samo jedan incident, koji u mom slučaju su uključeni policija, advokat i veoma agresivan televizijsku ekipu, da shvatite koliko je važno da uradite sve što možete kako bi osigurali vaše stvari su na najbolji mogući rukama. Dakle, kako da izaberete pouzdan kreće kompaniju ?


Većina kompanija ima sajtova koji zapisuju svoje usluge, servisna knjižica, destinacije će preseli u, i otprilike koliko će koštati. Ovo jeodlično mesto da se osnovne informacije i da počne sastavljanju liste potencijalnih kompanija. Takođe, većina kompanija će navesti kontakt informacije, uključujući e-mail adrese, što vam omogućava da postavljate pitanja i da dobiju pismeni odgovor.

Takođe se raspitam. Većina ljudi koje poznajete se preselili jednom ili dva puta u životu, pa pitajte prijatelje, porodicu i kolege ako mogu preporučiti firmu, ili ako postojifirma oni ne preporučuju. Obe liste su od neprocenjive vrednosti prilikom izbora pokretač.

Ako nemate nikoga da pitam,najbolje mesto za početak vaše istraživanje je na https://prevoz011.com. Ovo je sajt posvećen otkrivanju prevare kreće pre nego što se desi vama. Proverite svoje članke, a naročito, njihova poruka odbor gde pojedinci će pisati o problemima kreće kompanije i upozorenja. Veliki resurs iodlično mesto da postavite pitanje i da pronađe odgovore.

Kontaktirajte https://prevoz011.com. Saznajte da li bilo koji od kompanija na vašoj listi ostvarile bilo kakve izveštaje. Informacije možete dobiti obično će sadržati nikakve pritužbe podnete i ako su žalbe su uspešno rešeni. To je retko dakompanija nema nesrećne kupce ; Ključno je da se osigura da li je bilo žalbi, da na kraju,kupac bio zadovoljan rezultatom. Pročitajte izveštaj pažljivo, a ako razmišljate o koristeći firmu koji je imao pritužbe dostavljen, pitajte ih konkretno o ovom slučaju, a kako je rešeno. U zavisnosti od težine žalbe, možete izabrati da ne nastavi sa ovom kompanijom.

Idi na https://prevoz011.com i saznali da li vaš potencijalni pokretač ima Odeljenje za saobraćaj (DOT) broj. Ovaj broj osigurava dakompanija registrovana kod Ministarstva za saobraćaj. Prema https://prevoz011.com postoje znaci da kompanija je šaljivdžija pokretač. Oni nude sledeće savete :

Pokretač ne nudi ili pristati da na licu mesta inspekcije vaših pokućstva i daje procenu preko telefona ili interneta – pogled – nevidljivom. Ove procene često zvuči suviše dobro – da-se – istina. Oni obično su. Kreće kompanija traži novac ili veliki depozit pre pokretu. Pokretač vam ne daju kopiju vaših prava i odgovornosti kada se krećete, brošure pokretači su obavezne po saveznim propisima za snabdevanje svojim klijentima u fazama planiranja međudržavnih poteza. Sajt kompanije nema lokalnu adresu i nema informacija o licenciranju ili osiguranje. Pokretač tvrdi sva roba pokriva njihovo osiguranje.
Kada pozovete predlagač,telefon je odgovorio sa generičkim “ Movers “ ili „Pokretni kompanije,“ nego ime društva. Kancelarije i magacin su u lošem stanju ili nepostojeće. Na dan kreće,iznajmljivanje kamion stigne pre nego flote kamiona kompanije u vlasništvu i označena. Zabeležite ništa sumnjivo. I iznad svega, ako se ne osećate dobro, verovatno nije.