Planiranje i pripremanje

Razmatra kako da izaberete naselje na osnovu školama, dete i starijeg nege, statistike kriminaliteta, vrednosti imovine, infrastrukture, saobraćaja. Takođe uključuje savete o tome kako da nađu posao, priprema prijatelje i porodicu,najbolje vreme da se krene, budžetiranje, postavljanje vremenski okvir i uzorak kontrolne liste.


Ako samo pogledate jedan vodič na celoj ovom sajtu, onda to treba da bude. Uz sve što treba da znate o pakovanje i kreće svoj dom, uključujući i savete za raspakivanje i izmirenje u novom prostoru. Sve je ovde.

Kada je najbolje vreme da se krene ?

Ako razmišljate o preseljenja i nisu sigurni kada će bitinajbolje vreme da se krene, ili ako se selimo u leto ili zimu ili u toku školske godine, mi imamo sve savete morate ovde.

Top 10 Pitanja

Sve što ste sami pitali o vašem predstojećem potezu ćete naći odgovore na sve ovde.

Sve o planiranju i pripremi

Prelazak jeveliki događaj. Planiranje i pripremanje potez jeprvi korak ka uspešnom potez. Pogledajte ove korisne savete pre nego što premestite. Zapamtite damalo planiranja može ići dug put ka potez koji je glatko kao moguće. Ovaj vodič sadrži savete o borbi sa stresom, zapošljavanje predlagača, kreće u zimu, a u suštini vas vodi kroz ceo proces sa svim vrstama korisnih saveta pokretne.

Priče i razlozi za preseljenje

Ako planirate potez ili su se preselili u prošlosti, podelite svoju priču o tome zašto si se preselio. Da li je za novi posao ? Za školu ? Za novo iskustvo ?

Ako se selite, planirajte vreme

Neposredno pre potez sam uvek sumnjam našu odluku ; Obično, to je suviše kasno da se odustane ( mada, ja samčvrsto veruje da nikada nije kasno ). Ove sumnje dolaze iz mojih strahovapotez ne radi. Saznajte štazajedničko “ Šta ako ? “ pitanja su tada suoče sa strahom da vidim da li jošnajgore desi, vi ćete biti u redu.

Kako da pripremite svoj dom za prodaju

Sve Informacije o tome kako da imaju zdravu potez, iz života u najzdravijih mestima, da RECILING kutije. Kako Break stan iznajmljivanje zakup pre nego što pređete
Pre nego što premestite iz vašeg stana, saznajte šta vam je potrebno da znate o vašem zakupu i kako da se kreće bez ikakvih dodatnih troškova.

Koja je najsmešnija stvar koja se desila tokom vašeg preseljenja?

Prelazak je toliko stresno da ponekad je dobro da razmisle o stvarima koje su se desile tokom potez koji sada čini ti se smeju. Podelite svoju smešnu priču sa drugima koji su u pokretu.

Saveti za ozelenjavanje

Premeštanje može imati veliki uticaj na našu ekološkog otiska – sve one kutije i trake i pakovanje papir koji završe u smeću, nema veze sa izvlači međugradske i sve te emisije. Uštedite novac i čuva životna sredina sa ovim lak za pratite savete.

Pripremite vaš dom

Ako prelazite i morate da proda svoj dom, koristite ove jednostavne savete i predloge za pripremu spoljašnjosti vašeg doma za veliku prodaju.

Priprema za pokret

Brzi saveti o tome kako da planiraju za potez, priprema porodicu, odlučuju kako da se kreće, zapošljavanje predlagača, kreće se, budžetiranje

Priprema Vaše kuće

Saveti o tome kako da pripremite svoj dom za prodaju pre potez. Scenografija dom za prodaju će vam pomoći da postignete uspešnu prodaju.

Šta je najgora stvar koja vam se desila tokom preseljenja?

Svako ko je pre preselio ima priču da ispriča, naročito ako ste imali nešto krene naopako. Pa, ovo je vaša šansa da delite tu dirljivu priču, da nam svima šta je najgore što se desilo na sebe tokom potez i kako ste rešili problem i šta ste možda naučili iz toga. Pogledajte podneske

Šta je vaše dirljivo iskustvo?

Znam da ima mnogo čitalaca vani koji smo imali dobar dirljivo iskustvo, da li su se preselili uz pomoć prijatelja ili unajmio pokretni kompaniju koji je otišao malo dalje, da proverite da li vaš potez je dobro. Ovo je vaša prilika da kažem svetu – podelite svoju priču kreće Pogledajte podneske !

Kako ste preživeli dan preseljenja?
Pomoć drugih pokretači potez pričajući nam svoje savete o tome kako da prežive pokretnih dai.See podneske

Prelazak je jedna od najtežih stvari koje možete uraditi, a ipak mnogi od nas će proći nekoliko poteza u okviru našeg života. Da bi pomogli, razvili smo e- kurseve koji će vas provesti kroz korake za uspešno preseljenje. Počnite sada potpisivanjem gore. Da li sam pomenuo da su slobodni ?