Korišćenje kontejnera

Ako želite da uštedite novac na vašem pokretu, ali nisu previše uzbuđeni kreće se, naročito vozi taj veliki iznajmljivanje kamiona preko daljine ili kroz glavni grad, a zatim kreće se pomoću premeštanje kontejnera može biti vaš najbolji izbor.


To je prilično jednostavan i jednostavna ideja. Kada ste napravili aranžmane sa pokretnom kontejnera kompaniji, oni otpasti veličine ili količine kontejnera ćete morati da obradi količinu stvari ste u pokretu, ostavljajući ih za vreme koje je potrebno da se spakuje i opterećenja. Kontejneri imaju tendenciju da budu prilično veliki, i u nekim slučajevima možda ćete morati samo jedan. Neke kompanije će otpasti prikolicu sa 28 metara, plaćaju samo za prostor koji koristite.

Nakonkontejner ( a) se iskrcali kod kuće, što ih učitate, zaključajte ih ikompanija ih seli u svoj novi dom. Ili, ako više volite, u skladište. Većina kontejnera pokretni kompanije nude opcije za skladištenje u slučaju da čekate između poteza. Kontejneri su otporna na vremenske uticaje i obično levo na vašem travnjaku ili u drive- putu, u mesto koje je najpovoljnije za vas.

Kontejneri treba da budu bezbedna, sa bravama na mesto kako bi se osiguralo da se ` t biti provaljena. Pre nego što se prijavite za ovu vrstu servisa kreće, proverite da li ste pitate kompaniju koja vrsta mehanizma bezbednosti je na mestu. Možda ćete želeti da razgovarate sa vašeg osiguravajućeg društva domaćinstvo da vidimo da li će oni pokriti svoju robu treba da se nešto desi.

Ali sve u svemu, to `sa veoma bezbednog sistema i lično, ja nikada nisam imao problema sa provala.

Kada vaše stvari se preselio, kontejneri su potom isporučuju u svoj novi dom, gde ste istovare kontejnere u određeno vreme. U zavisnosti od toga koliko stvari ste ` sam se preselio, vi ` ćete morati da se odredi vreme potrebno da istovari svoje stvari. Većina ljudi treba samo jedan dan. Opet, razgovarati sa pokretnom kontejneru preduzeća o njihovim naknadama i cenama za čuvanje kontejnera duže, ako je potrebno.

Na unapred određenog datuma i vremena, kontejner kreće kompanijaće pokupiti kontejnere iposao je gotov. Prilično lako.

Radeći utovar i sami pakovanje, možete da uštedite novac na satu naknada po lokalnim kompanijama ili dati nižu ponudu od većine punu uslugu selidbe firmi. Opet,ključ je da uporedite cene, faktor u vaše vreme i napor koji su uključeni onda odlučiti koja kreće opcija je najbolja za vas.

Cene su obično na osnovu broja kontejnera koji koristite – ili o iznosu prikolica prostora – i udaljenosti moraju da putuju. Cena od self-service potez ocenjuje po broju sanduka koje koristite i koliko daleko treba da idu.

Većina kompanija će uključivati osiguranje u ceni, dok drugi mogu naplatiti ekstra. Pitaj pre nego što zaposli. Takođe, ako imate dragocenosti, možda ćete želeti da kupite više. Opet, pitajte kompaniju koliko oni obezbede osiguranje, onda odlučiti da li treba da kupite više. Članak, Ukoliko ste Kupovina Moving osiguranje, će vam pomoći da donesu tu odluku.

Baš kao angažovanja kreće kompaniju, uverite se da istraživanje kompanije pre nego što potpišete ugovor. I vagati sve opcije pre nego što odlučite kako da se kreće ; samouslužne kontejner kompanije mogu ponekad biti manje skupi od sebe kreće ako faktor u svim troškovima ćete imati iz gasa, kilometraža i mir.

Za više informacija, pogledajte ABF U- paket -kontejner kompanija koja nudi širok spektar usluga kreće se uklapa u vaš posebnu potrebu.