Preseljenje – odakle da počnem ?

Za neke ljude oni radije roditi nego pokretu ; dok se rangira kao jedna od mojih omiljenih najmanje stvari koje treba uraditi, to ne mora da bude toliko bolna. Ključ za svaki dobar potez je da znate gde idete, biti organizovan i plan napred.


Ako sanjate o selidbi, to nije sasvim realnost ipak, ali si ovde i čitate ovaj članak, onda je dobro za vas! Vi planirate unapred ! Da li neka istraživanja. Saznajte gde da se preseli u, gde bi vaša karijera cveta, gde možda najbezbednije mesto za podizanje svoju porodicu biti. Mogućnosti su beskrajne. San veliki kreće !

Kada ste napravili čvrstu odluku, a vi imate svoju porodicu na brodu,pored rasprava da li da premestite svoje stvari sami ili zaposliti pokretni kompaniju. Odgovor obično svodi da košta u odnosu na vreme, u zavisnosti od toga gde ste se kreće na daljinu ( ) i koliko stvari imate.

Izbor kamiona za iznajmljivanje ili pokretni kompaniju nije lako. Obe predstave svoje izazove i oba zahtevaju istraživanje, mnogo telefonskih poziva i malo istrajnosti.

Kada ste odlučili o tome kako ćete se kreće, onda morate da odlučite šta i koliko ćete se kretati. Moraćete prilično tačne guestimate pre nego što rezervišete iznajmljivanja kamion ili pre nego što pozove pokretne kompanije u svojoj kući, ili pre nego što iznajmiti ili kupiti skladištenje pakovanje zalihe. Odlučite na početku vašeg fazi planiranja šta će se kretati sa vama i što će ostati iza.

Nakon što ste napravili svoje gomile “ držati “ i “ ne drži „, sada možete da se spustite na zabavan stvari : pakovanje ! O, radost ! Pakovanje jezadatak da izgleda kao da bi bilo zabavno, ili bar tolerisati, ali vrlo brzo tumbles u haos i frustracije, samo sa željom da to bude gotovo. Ili možda ja sam se preselio previše puta. Bez obzira na to kako se osećate o pakovanju, to mora da se uradi. Naravno, možete zaposliti druge da to uradi, ili možete konopac decu, vaši prijatelji ili susedi u njega ili možete dobiti tako umorna od toga, da je vaš “ ne drže “ gomila počinje da raste.

Ako ste “ ne drže “ gomila raste prevelika, moraćete da razmislite o načinima da se otarase toga ; možda domaćin garaža prodaju, doniraju ga ili, ako je potrebno, staviti ga u skladište. Samo ne spakujem. Ostavite prostora na vašem novom mestu za nove stvari !

Kada ste pakuju i sortiraju, ide preko vaših tabela na ono što treba da uradite da biste bili sigurni da ste na pravom putu. Osam nedelja smernica će pomoći u dodeljivanje zadataka i pazeći sve bude urađeno.

Dakle, sada kada ste odlučili gde, kako, šta i kada ćete da premestite,teži deo je gotov. Sada možete da plove na preko na veoma uspešnu selidbu.

To zaista nije bilo tako loše, zar ne ? Srećan put.