Saveti pre selidbe

Pripremite :

Biti pripremljen za vaš potez jenajbolji način da se obezbedi sve ide glatko.Da biste dobili ste ga počeli, ovde je kratak vremenski rokod nekih preporučuje korake :

6-8 nedelja pre

Počnite da inventar i procenite svoje stvari, uključujući i stavke u vašoj potkrovlje, podrum, šupu skladištenje, itd Da li postoji nešto možete da donirate ili prodati ? Make aranžmane za usluge skladištenja. Počnite koristeći stavke u svojoj kući koju neće moći da se kreću, kao što su
proizvode za čišćenje i smrznute hrane. Napravite spisak ljudi da obavesti svog poteza, uključujući prijatelje, porodicu, pretplate, poverioci, itd

3-4 nedelja pre

Obavesti komunalije ( kablovska, telefon, struju, itd ) svog servisa datum gašenje. Raspored za osiguranje u svojoj novoj lokaciji. Napravite putne aranžmane za dan vašeg potez. ( Ne pravite avion rezervacije za sam dan vašeg potez. Dajte sebi 1-2 dana jastuk da obradi sve neočekivane događaje. ) Kupovina kreće zalihe, uključujući kutije. Počnite pakovanje stavke koje nećete odmah potrebne. Have rasprodaji za svoje nepotrebne stavke – ili donirati u dobrotvorne svrhe stavki.

1-2 nedelja pre

Postarajte se da vaš auto je u dobrom stanju, ako planirate da vozite na vaše
nova lokacija. Izmirila neplaćene račune sa lokalnim trgovcima. Prazne sejf. Pokupite hemijsko čišćenje. Otpasti knjige iz biblioteke i video iznajmljivanje. Uzmite ljubimce kod veterinara za imunizaciju i da preuzimate zdravstvene evidencije Pets „.

2-3 dana pre

Odmrzavanje svoj zamrzivač i frižider. Prop vrata otvorena, tako da ne slučajno zatvorena.
Spakujte kutiju lične stvari koje ćete odmah potrebna po dolasku u svoj novi dom. Uverite se da postavite ovu kutiju po strani ! Obratite se svom Tri State područje Selidbe i skladištenje preseljenje konsultanta za potvrditi vreme dolaska pokretnih profesionalaca. Obavestite Tri State Područje Selidbe i skladištenje predstavnik bilo prosle – najsitnijih detalja.

Selidbe

Proverite da li je neko kod kuće da odgovori na pitanja u pokretu profesionalaca. Spakujte posebne stavke za vašu decu, uključujući grickalice, igračke i omiljene stavke. Ovo može bitidug i dezorijentisano dan za njih. Jasni šetališta i prilaznih puteva. Uklonite patosnice i prostirke vrata.
Uklonite male viseće stavke kao što su biljke ili vetar zvona. Naglasite posebne stavke za vaše kreće odmah profesionalaca. Pročitajte svoju teretnica i inventara pažljivo pre nego što ih potpišete. Proverite da li ste razumeli sve papire i čuvajte ga na sigurnom, dokproces kreće se završi.
Saznajte što više detalja možete prevozač napusti svoju rezidenciju. Uverite sevozač ima jasne pravce za svoj novi prebivališta. Vaša Tri State Područje Selidbe i skladištenje vozač može vam dati procenu isporuke. Razumeti da određeni uslovi ( saobraćaj, vreme ) može da utiče na vreme isporuke. Pokušajte da budete fleksibilni.
Uzmite jednu đeram vaše kuće, proverava sve plakare, garaža, tavan, podrum i. Vi ne želite da saznate da jevažna stavka ( ili teška ! ) Ostavio iza sebe.
Srećan ti put.