Selidbe Čačak

Živite u Čačku? Želite da se preselite ili preselite inventar Vaše firme u drugi poslovni prostor? Želite da se preselite u Čačak? Ukoliko ste potvrdno odgovorili na neko od ovih pitanja, onda je ovo pravo mesto za Vas! Kontaktirajte nas i Vaša selidba će biti brzo i efikasno izvršena. Vršimo selidbe u Čačku i iz bilo kog grada iz Srbije u Čačak.

Naša agencija nudi veliki broj usluga za vas: monataža i demontaža, specijalne selidbe, čišćenje poslovnog prostora, pakovanje, nošenje i transport, pakovanje u kutije, skadištenje, odvoz starih, nepotrebnih stvari. Pritom, imamo i uslugu besplatne procene Vaše selidbe, tako ćete unapred znati da li se naša cena ukalapa u Vaš budzet. Cena je povoljna, zavisi od lokacije, kilometara, broja vozila i ljudi koji su potrebni za selidbu. Posebne pogodnosti dajemo starim i stalnim klijentima, pravnim licima…Usluge selidbe možete platiti svim platnim karticama, gotovinom, putem računa.

Naš tim je sastavljen od iskusnih ljudi, koji dugo rade ovaj posao sa zadovoljstvom. Cene su najpovoljnije u zemlji, a selidbe su brze i profesionalne. Ako se odlučite za selidbu, pozovite nas, naši zaposleni će izvršiti besplatnu procenu i rezervišite telefonom, e-mailom ili na sajtu kontaktom i u najkraćem roku dobićete potvrdu rezervacije.

Naš vozni park je prilagođen svim vrstama selidbe koju izvršavamo. Posedujemo kamione, kombi vozila nosivosti do 3 tona, utovarne hidraulične rampe, ručni viljuškar-paletar.

Procedura selidbe je sledeća: selidba počinje u unapred dogovoreno vreme, koje Vama odgovara. Zatim, dolazi tim ljudi, ukoliko je to potrebno vrši se demontaža nameštaja, pa sledi utovar i istovar. Demontaža stvari se vrši ukoliko je to potrebno.

Ukoliko imate potrebu da se selite, a vaša lokacija je Čačak, pozovite nas!