Selidbe Jagodina

Živite u Jagodini? Želite da se preselite ili preselite inventar Vaše firme u drugi poslovni prostor?
Želite da se preselite u Jagodinu?

Ukoliko ste potvrdno odgovorili na neko odo ovih pitanja, onda je ovo pravo mesto za Vas! Kontaktirajte nas i Vaša selidba će biti brzo i efikasno izvršena. Vršimo selidbe u Jagodini i iz bilo kog grada iz Srbije u Jagodinu.
Kada odlučite da preselite stvari iz svog doma ili poslovnog prostora, ništa ne treba da Vas spreči u tome. Zato naša agencija i naš tim stručnjaka i postoji! Mi radimo svakog dana u godini 00-24h i ništa nam ne predstavlja problem. Poyovite nas i možete dobiti besplatnu procenu Vaše selidbe, bez obaveze da naš tim izvrši selidbu, ako Vam cena ne odgovara.

Naša agencija nudi veliki broj usluga za vas: monataža i demontaža, specijalne selidbe, čišćenje poslovnog prostora, pakovanje, nošenje i transport, pakovanje u kutije, skadištenje, odvoz starih, nepotrebnih stvari. Cena je povoljna, zavisi od lokacije, kilometara, broja vozila i ljudi koji su potrebni za selidbu. Posebne pogodnosti dajemo starim i stalnim klijentima, pravnim licima…Usluge selidbe možete platiti svim platnim karticama, gotovinom, putem računa.

Naš vozni park je prilagođen svim vrstama selidbe koju izvršavamo. Posedujemo kamione, kombi vozila nosivosti do 3 tona, utovarne hidraulične rampe, ručni viljuškar-paletar. Od vozila koji izaberete za svoju selidbu, zavisiće i cena selidbe.
Procedura selidbe je sledeća: selidba počinje u unapred dogovoreno vreme, koje Vama odgovara. Zatim, dolazi tim ljudi, ukoliko je to potrebno vrši se demontaža nameštaja, pa sledi utovar i istovar. Demontaža stvari se vrši ukoliko je to potrebno.
Kada odlučite da se selite, pozovite naš tim i sami se uverite da smo najbolji u svom poslu!