Selidbe Kragujevac

Kada odlučite da preselite stvari iz svog doma ili poslovnog prostora, ništa ne treba da Vas spreči u tome. Zato naša agencija i naš tim stručnjaka i postoji! Mi radimo svakog dana u godini 00-24h i ništa nam ne predstavlja problem. Mi vršimo selidbu iz bilo kog grada, ukoliko Vam je potrebna selidba, kontaktirajte nas i mi ćemo Vam preneti stvari iz bilo kog grada u Srbiji. Uz uslugu koju nudimo, a to je besplatna procena Vaše selidbe i uz prevoz koji možete izabrati, Vaša sellidba biće brza, efikasna i uspešna, jer mi imamo stručni tim koji ima višegodišnje iskustvo. Zato kada odlučite da se selite, pozovite nas!
Naš tim ima višegodišnje iskustvo u različitim selidbama i ništa im neće predstavljati problem. Vršimo i specijalne selidbe stvari velikih dimenzija (klavira, sefova, Ta peći, američkih plakara, bračnih kreveta…).

Ako odlučite da se preselite ili preselite svoj poslovni prostor u drugi u bilo kom delu Kragujevca, nazovite nas! Ako želite da se preselite u Kragujevac iz bilo kog grada iz zemlje i inostranstva, pozovite naš tim i sve će biti brzo i efikasno izvršeno!

Naša agencija nudi veliki broj usluga za vas: monataža i demontaža, specijalne selidbe, čišćenje poslovnog prostora, pakovanje, nošenje i transport, pakovanje u kutije, skadištenje, odvoz starih, nepotrebnih stvari. Cena je povoljna, zavisi od lokacije, kilometara, broja vozila i ljudi koji su potrebni za selidbu. Posebne pogodnosti dajemo starim i stalnim klijentima, pravnim licima…Usluge selidbe možete platiti svim platnim karticama, gotovinom, putem računa.

Naš vozni park je prilagođen svim vrstama selidbe koju izvršavamo. Posedujemo kamione, kombi vozila nosivosti do 3 tona, utovarne hidraulične rampe, ručni viljuškar-paletar. Od vozila koji izaberete za svoju selidbu, zavisiće i cena selidbe.

Procedura selidbe je sledeća: selidba počinje u unapred dogovoreno vreme, koje Vama odgovara. Zatim, dolazi tim ljudi, ukoliko je to potrebno vrši se demontaža nameštaja, pa sledi utovar i istovar. Demontaža stvari se vrši ukoliko je to potrebno.

Naš tim izvršio je veliki broj selidbi u Kragujevcu, uverite se i sami da smo najpovoljniji i najbolji u svom poslu.